ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator
arriba

Col·labora amb nosaltres

El Banc d'Avaluadors de l'AQUIB és una base de dades fonamental pels processos d'avaluació. Aquest compta amb un grup divers d'avaluadors amb perfils diferents, l'experiència i coneixements dels quals contribueixen a mantenir i optimitzar la qualitat de les avaluacions de l'Agència. La selecció d'avaluadors, que inclou experts acadèmics, investigadors, professionals i estudiants, segueix criteris dels Estàndards i Directrius per a l'Assegurament de la Qualitat a l'Espai Europeu d'Educació Superior (ESG), per assegurar la independència, integritat, objectivitat i absència de conflictes d'interessos.

L'AQUIB reconeix l'esforç dels avaluadors i, per això, abona honoraris pel seu treball i cobreix els desplaçaments en cas de reunions presencials. Els criteris i procediments detallats per a la selecció d'avaluadors es troben en les seccions següents.

Incorporam nous avaluadors —amb experiència en avaluació o sense— per ampliar la base de dades tant en l'àmbit nacional com internacional. Hi poden participar les persones amb els perfils següents:

  1. Personal acadèmic i/o investigador
  2. Estudiants
  3. Professionals
  4. Personal expert en qualitat universitària

Àrees d'avaluació

  1. Seguiment i renovació de l'acreditació de titulacions universitàries oficials
  2. Avaluació de convocatòries R+D+I
  3. Acreditació del professorat

Com participar-hi

  1. Enviau la vostra sol·licitud al correu info@aquib.es.
  2. Adjuntau el nostre model de currículum: CV avaluador o CV estudiant.Les avaluacions es remuneren econòmicament. Per a qualsevol pregunta o consulta, podeu contactar-nos a través de la mateixa adreça de correu electrònic.

Banner Actividades
Banner Final