ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator
arriba

Col·labora amb nosaltres

El Banc d'Avaluadors de l'AQUIB és una base de dades fonamental pels processos d'avaluació. Aquest compta amb un grup divers d'avaluadors amb perfils diferents, l'experiència i coneixements dels quals contribueixen a mantenir i optimitzar la qualitat de les avaluacions de l'Agència. La selecció d'avaluadors, que inclou experts acadèmics, investigadors, professionals i estudiants, segueix criteris dels Estàndards i Directrius per a l'Assegurament de la Qualitat a l'Espai Europeu d'Educació Superior (ESG), per assegurar la independència, integritat, objectivitat i absència de conflictes d'interessos.

L'AQUIB reconeix l'esforç dels avaluadors i, per això, abona honoraris pel seu treball i cobreix els desplaçaments en cas de reunions presencials. Els criteris i procediments detallats per a la selecció d'avaluadors es troben en les seccions següents.

L'AQUIB manté oberta la possibilitat d'incorporar nous avaluadors, amb o sense experiència prèvia en avaluació, per ampliar de manera constant la seva base de dades en diverses àrees tant en l'àmbit nacional com internacional. Es convida a participar a persones que es trobin en les categories següents:

 1. Personal acadèmic amb experiència en la docència, recerca o gestió.
 2. Estudiants en els darrers cursos de grau, màster o doctorat, en totes les disciplines, o que hagin finalitzat els seus estudis en els dos últims cursos acadèmics.
 3. Professionals amb una destacada trajectòria en el sector de la branca de coneixement que serà objecte d'avaluació.

Totes les candidatures es revisen i se n'avalua el compliment dels requisits establerts pels processos d'avaluació de la qualitat educativa i la recerca i desenvolupament (R+D+I). Aquesta anàlisi es realitza en consonància amb els estàndards ESG, amb la finalitat de considerar la inclusió del candidat en el Banc d'Avaluació de l'AQUIB. Aquest procés està permanentment obert durant tot l'any.

Els requisits específics per als avaluadors, segons la seva categoria, estan detallats al seu corresponent reglament i, a mode de resum, són els següents:

Experts acadèmics docents o investigadors

 1. Professionals docents universitaris i/o investigadors científics amb contrastada experiència al camp científic-tècnic del títol avaluat.
 2. No estar vinculats professionalment al Sistema Universitari i de Recerca de les Illes Balears ni haver-lo estat als darrers 5 anys.
 3. Es valorarà positivament el coneixement de processos d'assegurament de la qualitat i de l'ecosistema d'avaluació de la R+D+I.

Estudiants 

 1. Estar cursant un títol oficial (o haver-lo finalitzat en els darrers dos anys) de la branca de coneixement del títol a avaluar, o que disposin de coneixements acreditables del mateix.
 2. No estudiar ni haver cursat estudis dins del Sistema Universitari de les Illes Balears.
 3. Es valorarà positivament el coneixement de processos d'assegurament de la qualitat.

Experts en qualitat universitària

 1. No estar vinculats professionalment al Sistema Universitari i de Recerca de les Illes Balears ni haver-lo estat als darrers cinc anys.
 2. Tenir coneixements en la implantació de sistemes d'assegurament de la qualitat en l'educació superior.
 3. Es valorarà positivament l'experiència en l'avaluació del seguiment o l'acreditació institucional.

Se sol·licita la col·laboració d'avaluadors en les àrees següents:

 1. Seguiment i renovació de l'acreditació de titulacions universitàries oficials
 2. Avaluació de la I+D+I
 3. Acreditació de Professorat

Les persones interessades poden enviar la sol·licitud al correu electrònic info@aquib.es amb el nostre model de currículum (CV avaluador o CV estudiant).

Aquestes avaluacions seran remunerades econòmicament d'acord amb els preus públics establerts pel Consell de Direcció de l'Agència, els quals es troben disponibles en el portal de transparència d'aquesta pàgina web.

Per a qualsevol pregunta o consulta, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres a través de la mateixa adreça de correu electrònic. Estam a la seva disposició per proporcionar-li la informació que necessiti.

Banner Actividades
Banner Final