ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator
arriba

Notícies i actualitat

Notícies
Constituïda la Comissió Assessora de l’AQUIB

Constituïda la Comissió Assessora de l’AQUIB

Dilluns 6 de març de 2023 va tenir lloc la primera reunió de la Comissió Assessora de l’AQUIB. Creada pel Consell de Direcció de l’Agencia el 19 de desembre de 2022, la reunió presencial en les oficines de AQUIB suposa la seva constitució definitiva.

Els seus membres van poder conèixer-se en persona i, a més de rebre una presentació de l'Agència i del sistema universitari de les Illes Balears, es van aprovar el reglament de la Comissió i la revisió del Codi d'Ètica (antic Codi Ètic) de l’AQUIB. Així mateix, es va ratificar als membres actuals de la CET (Comissió d'Avaluació de Titulacions).

La Comissió Assessora està formada per:

- President: Sr. Martí Casadesús (triat per unanimitat per la pròpia Comissió).

- Vocals (ordre alfabètic): Sr. Antoni Buades, Sra. María Elena Montero, Sra. Marta Fonolleda, Sr. Nestor Torres Darias i Sra. Vanessa Prados.

- Secretari: Sr. Enrique Barón

Els currículums dels seus membres, així com el seu reglament i acords aconseguits en les seves reunions, es poden consultar aquí.


Persones assistents a la reunió. D'esquerra a dreta: Enrique Barón, Antoni Buades, Jose Luís Pons Hinojosa (Director general de Política Universitària i Recerca i president de l'AQUIB), Elena Montero, Vanessa Prados, Néstor Torres, Marta Fonolleda, Martí Casadesús i Paula Ramis de Ayreflor (directora tècnica de l'AQUIB)

Notícies relacionades

Què feim a l'AQUIB?
26 MAR

Què feim a l'AQUIB?

A l'AQUIB hem creat un pòster per donar a conèixer de manera senzilla les nostres funcions. Volem apropar la nostra tasca al públic en general i transmetre la importància del nostre treball en l'educació… continuar llegint
Jornada
15 MAR

Jornada "Nous mètodes en l'avaluació científica"

Avui, l'AQUIB ha participat en una jornada destacada a Madrid en què s'han explorat els darrers avanços en l'avaluació científica. L'esdeveniment, organitzat per l'Agència Estatal d'Investigació… continuar llegint
Banner footer