ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator
arriba

Notícies i actualitat

Notícies
L'AQUIB compleix 15 anys de certificació amb la norma ISO 9001

L'AQUIB compleix 15 anys de certificació amb la norma ISO 9001

El dia 7 de maig de 2007 l’AQUIB va rebre l'acreditació AENOR per a la norma UNE EN ISO 9001, concedida per l'Associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR). A l'acte, celebrat en l'antiga seu de l'Agència en la Via Roma de Palma, van assistir, a més del personal de l'Agència:

  • Sr. Francisco J. Fiol Amengual, conseller d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears.
  • Sra. Montserrat Casas Ametller, rectora de la Universitat de les Illes Balears.
  • Sr. Climent Ramis Noguera, director general d'Universitat de la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears i president de l'Agència.
  • Sra. Pilar Roca Morey, directora de l’Agència de Qualitat Universitària de les Illes Balears.
  • Sra. Eva Subirà Jiménez, directora de la delegació de AENOR a Balears.

Des de llavors s'ha renovat l'acreditació en diverses ocasions, la darrera el passat 1 d'abril de 2022. El Sistema Intern de Garantia de Qualitat de l'AQUIB és ja un sistema consolidat, robust i que funciona molt eficaçment. L'Agència ho considera un dels pilars bàsics del seu funcionament, i per això, el cuida amb especial minuciositat, sempre atenta a qualsevol oportunitat de millora.

Notícies relacionades

Què feim a l'AQUIB?
26 MAR

Què feim a l'AQUIB?

A l'AQUIB hem creat un pòster per donar a conèixer de manera senzilla les nostres funcions. Volem apropar la nostra tasca al públic en general i transmetre la importància del nostre treball en l'educació… continuar llegint
Jornada
15 MAR

Jornada "Nous mètodes en l'avaluació científica"

Avui, l'AQUIB ha participat en una jornada destacada a Madrid en què s'han explorat els darrers avanços en l'avaluació científica. L'esdeveniment, organitzat per l'Agència Estatal d'Investigació… continuar llegint
Banner footer