ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator
arriba

Notícies i actualitat

Notícies
L'AQUIB participa a l'Assemblea General d'ENQA

L'AQUIB participa a l'Assemblea General d'ENQA

L'AQUIB participa a l'Assemblea General de l'Associació Europea d'Assegurament de la Qualitat a l'Educació Superior (ENQA), que se celebra del 25 al 27 d'octubre de 2023 a Dublín, Irlanda. Aquest esdeveniment ha estat organitzat per la Quality and Qualifications Ireland (QQI) i ha reunit les principals institucions i agències del camp de l'acreditació de l'educació superior a nivell internacional.

L'acte oficial d'obertura compta amb discursos de benvinguda de figures rellevants, en què s'inclouen Padraig Walsh, CEO de QQI, Douglas Blackstock, President d'ENQA i Simon Harris, Ministre d'Educació Superior, Recerca, Innovació i Ciència d'Irlanda. A més, les sessions plenàries se centren en temes rellevants per a la qualitat educativa, com l'evolució de les polítiques globals de reconeixement i la seva relació amb l'assegurament de la qualitat. Aquestes sessions també exploren els reptes pràctics en la implementació de l'assegurament de la qualitat i el reconeixement dins les institucions educatives.

L'AQUIB expressa el seu agraïment per ser part d'aquest esdeveniment fonamental per avançar en la qualitat de l'educació superior i agraeix a QQI per la seva hospitalitat i a ENQA per l'organització d'aquesta assemblea d'importància internacional.


Notícies relacionades

Compartir experiències d'avaluació i acreditació: AQUIB visita AVAP
21 APR

Compartir experiències d'avaluació i acreditació: AQUIB visita AVAP

El passat 18 d'abril, l'AQUIB va assistir a una reunió de treball amb l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP). En la mateixa es va abordar el procés d'acreditació internacional que recentment… continuar llegint
L'AQUIB participa al programa de staff mobility finançat per IMINQA
14 FEB

L'AQUIB participa al programa de staff mobility finançat per IMINQA

En el marc del projecte Implementation and Innovation in QA through peer learning (IMINQA) es va llançar un programa de mobilitat per a finançar la visita del personal de les agències de qualitat a… continuar llegint
Banner footer