ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator
arriba

Notícies i actualitat

Notícies

Convocatòria personal laboral fix administratiu de l'AQUIB

Es convoca el procés selectiu per cobrir una plaça, mitjançant el sistema de concurs oposició, de la categoria personal laboral fix administratiu de l'Agència de Qualitat Universitària de les Illes Balears (AQUIB).

Les bases de la convocatòria s'estableixen en la Resolució del president de l'AQUIB de 20 de desembre de 2023 per la qual s'aprova la convocatòria, bases, exercicis, temari, i barem de mèrits; i es designa el Tribunal Qualificador per a les proves selectives del concurs oposició d’una plaça de personal laboral fix administratiu de l’AQUIB.

Així mateix, es posa a disposició dels candidats una Guia sobre el procés de presentació de sol·licituds per a aquesta plaça. Aquesta guia té caràcter informatiu i qualsevol incongruència amb el contingut de la convocatòria publicada al BOIB núm. 175, de 28 de desembre de 2023, no tendrà validesa.

Model de sol·licitud

Notícies relacionades

L'AQUIB estrena vídeo de presentació
14 FEB

L'AQUIB estrena vídeo de presentació

L'AQUIB es complau a anunciar el llançament del seu nou vídeo de presentació, disponible a la pàgina web oficial de l'Agència i al seu canal de YouTube (@AQUIB_Balears). Aquest material audiovisual… continuar llegint
 Compromís amb la transparència: l'AQUIB millora un 60% respecte a 2023
06 FEB

Compromís amb la transparència: l'AQUIB millora un 60% respecte a 2023

El 3 de maig de 2023, l'AQUIB va sol·licitar de manera voluntària una avaluació del compliment de les obligacions de Publicitat Activa segons la Llei 19/2013, del 9 de desembre, de transparència, accés… continuar llegint
Banner footer