ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator
arriba

Notícies i actualitat

Notícies
Convocatòria personal laboral fix administratiu de l'AQUIB

Convocatòria personal laboral fix administratiu de l'AQUIB

Es convoca el procés selectiu per cobrir una plaça, mitjançant el sistema de concurs oposició, de la categoria personal laboral fix administratiu de l'Agència de Qualitat Universitària de les Illes Balears (AQUIB).

Les bases de la convocatòria s'estableixen en la Resolució del president de l'AQUIB de 20 de desembre de 2023 per la qual s'aprova la convocatòria, bases, exercicis, temari, i barem de mèrits; i es designa el Tribunal Qualificador per a les proves selectives del concurs oposició d’una plaça de personal laboral fix administratiu de l’AQUIB.

Així mateix, es posa a disposició dels candidats una Guia sobre el procés de presentació de sol·licituds per a aquesta plaça. Aquesta guia té caràcter informatiu i qualsevol incongruència amb el contingut de la convocatòria publicada al BOIB núm. 175, de 28 de desembre de 2023, no tendrà validesa.

Model de sol·licitud

Notícies relacionades

Què feim a l'AQUIB?
26 MAR

Què feim a l'AQUIB?

A l'AQUIB hem creat un pòster per donar a conèixer de manera senzilla les nostres funcions. Volem apropar la nostra tasca al públic en general i transmetre la importància del nostre treball en l'educació… continuar llegint
Jornada
15 MAR

Jornada "Nous mètodes en l'avaluació científica"

Avui, l'AQUIB ha participat en una jornada destacada a Madrid en què s'han explorat els darrers avanços en l'avaluació científica. L'esdeveniment, organitzat per l'Agència Estatal d'Investigació… continuar llegint
Banner footer