ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator
arriba

Notícies i actualitat

Notícies
Participam en el Fòrum de Membres d’ENQA

Participam en el Fòrum de Membres d’ENQA

Del 17 al 19 d’abril, participam en el Fòrum de Membres de l'Associació Europea per a la Garantia de la Qualitat en l'Educació Superior (ENQA, per les seves sigles en anglès), a Hannover, Alemanya.

Aquest esdeveniment, organitzat per la Zentralen Evaluations- und Akkreditierungsagentur (ZEvA), reuneix líders i experts en qualitat educativa de tota Europa per a discutir els últims avanços i desafiaments en l'àmbit de la garantia de qualitat en l'educació superior.

Durant el Fòrum, assistirem a diverses sessions plenàries i de treball, en què s’abordaran temes crucials com la qualitat de l'educació transnacional, els processos de seguiment, així com el desenvolupament en matèria d’avaluació de microcredencials. A més, s'explorarà el paper de la intel·ligència artificial en la garantia de qualitat educativa, un tema que pren cada cop més rellevància en el panorama actual.

La nostra participació en aquest esdeveniment és una mostra més del nostre compromís continu amb la millora i l’assegurament de la qualitat en l'educació superior, així com la nostra voluntat de col·laborar amb agències internacionals per a promoure les millors pràctiques i estàndards en aquest camp.

Per a obtenir més informació sobre aquest esdeveniment, podeu trobar el programa aquí.

Notícies relacionades

Avaluació filiació ENQA
20 MAR

Avaluació filiació ENQA

L'AQUIB, per mostrar el seu compromís amb l'excel·lència educativa, ha sol·licitat unir-se com a membre de ple dret a l'Associació Europea per a la Garantia de la Qualitat de l'Educació Superior… continuar llegint
L'AQUIB participa a l'Assemblea General d'ENQA
25 OCT

L'AQUIB participa a l'Assemblea General d'ENQA

L'AQUIB participa a l'Assemblea General de l'Associació Europea d'Assegurament de la Qualitat a l'Educació Superior (ENQA), que se celebra del 25 al 27 d'octubre de 2023 a Dublín, Irlanda. Aquest esdeveniment… continuar llegint
Banner footer