ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator
arriba

Notícies i actualitat

Notícies
Visita d’experts d’ENQA a l’AQUIB per avaluar el compliment dels ESG

Visita d’experts d’ENQA a l’AQUIB per avaluar el compliment dels ESG

Del 29 al 31 de maig, l’AQUIB va rebre la visita d’un panell d’experts de l’Associació Europea per a la Garantia de la Qualitat en l'Educació Superior (ENQA). La seva tasca era avaluar les activitats de l'Agència i determinar si aquesta compleix amb els Estàndards i Directrius per a l'Assegurament de la Qualitat a l'Espai Europeu d'Educació Superior (ESG). Per a fer-ho, van avaluar l'Informe d'Autoavaluació (SAR) i material addicional, com ara el lloc web i documents sol·licitats, a més d'una visita a la seu de l'agència.

El panell el va formar Ronny Heintze (Agència alemanya per a la Garantia de la Qualitat mitjançant l’Acreditació de Programes d’Estudi, AQAS), com a president; Laura Beccari (Agència Suïssa d'Acreditació i Garantia de la Qualitat, AAQ), com a secretària; Mar Campins (Universitat de Barcelona), com a vocal acadèmica; i Hilal Karaoğlan (Marmara Üniversitesi), com a estudiant. Alexis Fàbregas, d’ENQA, va coordinar el procés.

La visita in situ tenia com a objectiu verificar i ampliar la informació proporcionada en el SAR, a més de permetre a l'agència discutir les seves activitats i desenvolupament. Per aquest motiu, es van realitzar entrevistes amb la direcció, el personal i els principals actors interns i externs, incloent-hi les nostres comissions i diversos col·lectius d'estudiants.

Aquesta avaluació és un pas crucial per assegurar que l’AQUIB compleix amb els estàndards internacionals de qualitat, reafirmant el compromís amb la millora contínua i la transparència en els seus processos. Esperem amb interès les conclusions i recomanacions del panell per continuar millorant els nostres serveis i assegurar la qualitat en l’educació superior.
Notícies relacionades

Seminari en línia de CoARA
17 MAY

Seminari en línia de CoARA

En el marc de l'Acord CoARA sobre la reforma de l'avaluació de la recerca (ARRA), les organitzacions signatàries estan convidades a compartir el seu procés d'implementació dels compromisos fonamentals.… continuar llegint
Participam en el Fòrum de Membres d’ENQA
18 APR

Participam en el Fòrum de Membres d’ENQA

Del 17 al 19 d’abril, participam en el Fòrum de Membres de l'Associació Europea per a la Garantia de la Qualitat en l'Educació Superior (ENQA, per les seves sigles en anglès), a Hannover, Alemanya.Aquest… continuar llegint
Banner footer