ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator
arriba

Notícies i actualitat

Notícies
L’Institut Menorquí d’Estudis visita l'AQUIB

L’Institut Menorquí d’Estudis visita l'AQUIB

El passat 22 de març l'Institut Menorquí d’Estudis (IME) representat per la seva coordinadora científica, Marta Jordi, va visitar l’AQUIB i va tenir una reunió amb la seva directora i l'equip tècnic d'avaluació.

L’IME ens va donar a conèixer que és un organisme autònom del Consell Insular de Menorca dedicat a la recerca i difusió del coneixement científic des d'una base local però connectada amb el global. Per a això, disposa d'uns ajuts de recerca anuals que convoca cada any a nivell competitiu.

A fi d'aconseguir un millor procés d'avaluació científica, l’IME es va interessar a encomanar l'avaluació externa de les seves ajudes a l’AQUIB. Per a això, es va acordar negociar un conveni entre totes dues parts que fes possible aquesta col·laboració.

Notícies relacionades

Reunió de metaavaluació
17 MAY

Reunió de metaavaluació

El dimecres 17/05/2023 ens vàrem reunir amb el gestor científic de l'Institut de Recerca Sanitària de les Illes Balears (IdISBa), Daniel Horacio López, després d'haver finalitzat l'avaluació externa… continuar llegint
L'AQUIB s’adhereix a DORA i a CoARA
17 APR

L'AQUIB s’adhereix a DORA i a CoARA

Fa anys que existeix un debat a nivell global sobre la necessitat de reformar els actuals models d'avaluació de la recerca. De fet, els criteris d'avaluació de l’AQUIB han vingut incentivant des de… continuar llegint
Banner footer