ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator
arriba

Notícies i actualitat

Notícies
Es conclouen les reunions de meta-avaluació de l'AQUIB

Es conclouen les reunions de meta-avaluació de l'AQUIB

L'AQUIB ha dut a terme una sèrie de reunions de metaavaluació amb la Universitat de les Illes Balears, la Direcció General de Recerca, Innovació i Transformació digital i la Direcció General d’Universitats i Ensenyaments Artístics Superiors. Aquestes reunions s'han centrat en avaluar els diversos programes que realitza l'Agència amb l'objectiu d'analitzar detalladament els processos realitzats durant l'any 2023 i explorar-ne formes de millora. Durant aquestes reunions, s'han tractat tres àrees clau:

  1. Procediments de seguiment i renovació de l'acreditació dels programes universitaris oficials durant l'any 2023.
  2. Valoració de sol·licituds d'avaluació dels complements retributius addicionals del personal docent i investigador de la Universitat.
  3. Procediment d'avaluació de les convocatòries d'ajudes autonòmiques.

Aquestes reunions mostren el ferm compromís de l'AQUIB i les entitats involucrades en la millora contínua de la qualitat i l'avaluació de l'educació superior a les Illes Balears, la qual cosa contribuirà a reforçar encara més el sistema educatiu de la regió.

Notícies relacionades

Visita tècnica a AGAUR
10 NOV

Visita tècnica a AGAUR

Durant els passats dies 9 i 10 de novembre, representants de l’AQUIB varen visitar la seu de l’Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) a… continuar llegint
Reunió de constitución de la Comissió Criteria de l’AQUIB
14 SEP

Reunió de constitución de la Comissió Criteria de l’AQUIB

El passat 14 de setembre es va celebrar la reunió constitutiva de la Comissió Criteria de l'AQUIB, constituïda pel Consell de Direcció de l'AQUIB dia 26 de maig de 2023. El principal objectiu d'aquesta… continuar llegint
Banner footer