ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator
arriba

Notícies i actualitat

Notícies
Es conclouen les reunions de meta-avaluació de l'AQUIB

Es conclouen les reunions de meta-avaluació de l'AQUIB

L'AQUIB ha dut a terme una sèrie de reunions de metaavaluació amb la Universitat de les Illes Balears, la Direcció General de Recerca, Innovació i Transformació digital i la Direcció General d’Universitats i Ensenyaments Artístics Superiors. Aquestes reunions s'han centrat en avaluar els diversos programes que realitza l'Agència amb l'objectiu d'analitzar detalladament els processos realitzats durant l'any 2023 i explorar-ne formes de millora. Durant aquestes reunions, s'han tractat tres àrees clau:

  1. Procediments de seguiment i renovació de l'acreditació dels programes universitaris oficials durant l'any 2023.
  2. Valoració de sol·licituds d'avaluació dels complements retributius addicionals del personal docent i investigador de la Universitat.
  3. Procediment d'avaluació de les convocatòries d'ajudes autonòmiques.

Aquestes reunions mostren el ferm compromís de l'AQUIB i les entitats involucrades en la millora contínua de la qualitat i l'avaluació de l'educació superior a les Illes Balears, la qual cosa contribuirà a reforçar encara més el sistema educatiu de la regió.

Notícies relacionades

Què feim a l'AQUIB?
26 MAR

Què feim a l'AQUIB?

A l'AQUIB hem creat un pòster per donar a conèixer de manera senzilla les nostres funcions. Volem apropar la nostra tasca al públic en general i transmetre la importància del nostre treball en l'educació… continuar llegint
Jornada
15 MAR

Jornada "Nous mètodes en l'avaluació científica"

Avui, l'AQUIB ha participat en una jornada destacada a Madrid en què s'han explorat els darrers avanços en l'avaluació científica. L'esdeveniment, organitzat per l'Agència Estatal d'Investigació… continuar llegint
Banner footer