ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator
arriba

Notícies i actualitat

Notícies
L'AQUIB participa al programa de staff mobility finançat per IMINQA

L'AQUIB participa al programa de staff mobility finançat per IMINQA

En el marc del projecte Implementation and Innovation in QA through peer learning (IMINQA) es va llançar un programa de mobilitat per a finançar la visita del personal de les agències de qualitat a altres agències d'àmbit internacional. L'AQUIB va guanyar una plaça, sent l'única agència espanyola participant en el programa.

Un tècnic de l'Agència es va desplaçar a les instal·lacions de VLUHR QA a Brussel·les des del 8 al 10 de febrer de 2023. També van participar la directora del departament d'internacionalització de l'Agència Nacional de Qualitat d'Ucraïna (NAQA) i dos representants de l'agència Belga responsable de la part francesa (AEQES).

Després d'intercanviar bones pràctiques i reflexionar sobre les similituds i diferències entre els sistemes i processos dels diferents països, es van tractar temes més concrets com la European Approach, preparació per a ser membres de ple dret d'ENQA, ús dels ESG, anàlisis temàtiques, resultats d'aprenentatge i implicació dels agents en l'Agència.

A més, altres institucions també van afegir valor a l'estada. Representants de VLUHR-international i del Consell Flamenc d'Universitats van donar unes interessants xerrades sobre internacionalització, i l'últim dia de visita la directora del secretariat i un project officer d'ENQA van acudir per a poder discutir en persona reflexions i dubtes sobre la seva visió dels ESG.


L'AQUIB vol agrair a Patrick Van den Bosch, president de VLUHR QA, haver acceptat la nostra visita i tot l'esforç, preparació i treball realitzat perquè fos fructífera.

Notícies relacionades

L'AQUIB participa a l'Assemblea General d'ENQA
25 OCT

L'AQUIB participa a l'Assemblea General d'ENQA

L'AQUIB participa a l'Assemblea General de l'Associació Europea d'Assegurament de la Qualitat a l'Educació Superior (ENQA), que se celebra del 25 al 27 d'octubre de 2023 a Dublín, Irlanda. Aquest esdeveniment… continuar llegint
Compartir experiències d'avaluació i acreditació: AQUIB visita AVAP
21 APR

Compartir experiències d'avaluació i acreditació: AQUIB visita AVAP

El passat 18 d'abril, l'AQUIB va assistir a una reunió de treball amb l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP). En la mateixa es va abordar el procés d'acreditació internacional que recentment… continuar llegint
Banner footer