ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator
arriba

Notícies i actualitat

Notícies
L'AQUIB estrena vídeo de presentació

L'AQUIB estrena vídeo de presentació

L'AQUIB es complau a anunciar el llançament del seu nou vídeo de presentació, disponible a la pàgina web oficial de l'Agència i al seu canal de YouTube (@AQUIB_Balears). Aquest material audiovisual aporta una visió integral de la missió i visió de l'AQUIB. Així mateix, detalla els serveis essencials que l'Agència ofereix per reforçar la qualitat educativa.

Constituint un valuós instrument per a la difusió de la transparència institucional i la comunicació efectiva, aquest vídeo mostra el compromís continu de l'Agència amb la millora constant i l'excel·lència en l'educació superior a les Illes Balears.

La AQUIB convida la comunitat acadèmica i la societat en general a submergir-se en aquest material i participar en el reforç dels estàndards educatius a la regió.


Notícies relacionades

Acord de col·laboració entre l’AQUIB i el COIBA
11 JUL

Acord de col·laboració entre l’AQUIB i el COIBA

L’AQUIB i el Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de les Illes Balears (COIBA) han signat un conveni de col·laboració perquè l’Agència dugui a terme activitats d'avaluació externa cientificotècnica… continuar llegint
Conveni de col·laboració entre l'AQUIB i IdISBa
10 JUN

Conveni de col·laboració entre l'AQUIB i IdISBa

L'AQUIB ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) per a la realització d'avaluacions externes científic-tècniques de les sol·licituds… continuar llegint
Banner footer