ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator
arriba

Notícies i actualitat

Notícies
L'AQUIB estrena vídeo de presentació

L'AQUIB estrena vídeo de presentació

L'AQUIB es complau a anunciar el llançament del seu nou vídeo de presentació, disponible a la pàgina web oficial de l'Agència i al seu canal de YouTube (@AQUIB_Balears). Aquest material audiovisual aporta una visió integral de la missió i visió de l'AQUIB. Així mateix, detalla els serveis essencials que l'Agència ofereix per reforçar la qualitat educativa.

Constituint un valuós instrument per a la difusió de la transparència institucional i la comunicació efectiva, aquest vídeo mostra el compromís continu de l'Agència amb la millora constant i l'excel·lència en l'educació superior a les Illes Balears.

La AQUIB convida la comunitat acadèmica i la societat en general a submergir-se en aquest material i participar en el reforç dels estàndards educatius a la regió.


Notícies relacionades

Què feim a l'AQUIB?
26 MAR

Què feim a l'AQUIB?

A l'AQUIB hem creat un pòster per donar a conèixer de manera senzilla les nostres funcions. Volem apropar la nostra tasca al públic en general i transmetre la importància del nostre treball en l'educació… continuar llegint
Jornada
15 MAR

Jornada "Nous mètodes en l'avaluació científica"

Avui, l'AQUIB ha participat en una jornada destacada a Madrid en què s'han explorat els darrers avanços en l'avaluació científica. L'esdeveniment, organitzat per l'Agència Estatal d'Investigació… continuar llegint
Banner footer