ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator
arriba

Notícies i actualitat

Notícies
Avaluació filiació ENQA

Avaluació filiació ENQA

Per mostrar el nostre compromís amb l'excel·lència educativa, hem sol·licitat unir-nos com a membre de ple dret a l'Associació Europea per a la Garantia de la Qualitat de l'Educació Superior (ENQA). Aquesta associació és reconeguda internacionalment com la veu líder en el camp de l'assegurament de la qualitat en l'educació superior i representa les agències dedicades a aquest fi a l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES).

La filiació a ENQA no és només un segell de qualitat, sinó també un compromís amb els estàndards i directrius establerts per garantir l'excel·lència en l'educació superior. Per assolir aquest objectiu, l'AQUIB ha posat a disposició el seu informe d'autoavaluació, un document integral que manifesta el seu compromís amb la millora contínua i el compliment dels estàndards europeus per a l'assegurament de la qualitat en l'educació superior.

El procés d'avaluació externa coordinat per ENQA té com a objectiu determinar si l'AQUIB compleix amb les expectatives establertes pels Estàndards i Directrius Europeus per a l'Assegurament de la Qualitat a l'EEES. Es preveu que aquesta avaluació conclourà l'any 2025.

Notícies relacionades

Visita d’experts d’ENQA a l’AQUIB per avaluar el compliment dels ESG
31 MAY

Visita d’experts d’ENQA a l’AQUIB per avaluar el compliment dels ESG

Del 29 al 31 de maig, l’AQUIB va rebre la visita d’un panell d’experts de l’Associació Europea per a la Garantia de la Qualitat en l'Educació Superior (ENQA). La seva tasca era avaluar les activitats… continuar llegint
Seminari en línia de CoARA
17 MAY

Seminari en línia de CoARA

En el marc de l'Acord CoARA sobre la reforma de l'avaluació de la recerca (ARRA), les organitzacions signatàries estan convidades a compartir el seu procés d'implementació dels compromisos fonamentals.… continuar llegint
Banner footer