ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator
arriba

Notícies i actualitat

Notícies
Avaluació filiació ENQA

Avaluació filiació ENQA

L'AQUIB, per mostrar el seu compromís amb l'excel·lència educativa, ha sol·licitat unir-se com a membre de ple dret a l'Associació Europea per a la Garantia de la Qualitat de l'Educació Superior (ENQA).

ENQA, reconeguda internacionalment com la veu líder en el camp de l'assegurament de la qualitat en l'educació superior, representa les agències dedicades a aquest fi a l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES). La filiació a ENQA no és només un segell de qualitat, sinó també un compromís amb els estàndards i directrius establerts per garantir l'excel·lència en l'educació superior. Per assolir aquest objectiu, l'AQUIB ha posat a disposició el seu informe d'autoavaluació, un document integral que manifesta el seu compromís amb la millora contínua i el compliment dels estàndards europeus per a l'assegurament de la qualitat en l'educació superior.

El procés d'avaluació externa coordinat per ENQA té com a objectiu determinar si l'AQUIB compleix amb les expectatives establertes pels Estàndards i Directrius Europeus per a l'Assegurament de la Qualitat a l'EEES. Es preveu que aquesta avaluació conclourà l'any 2025.

Notícies relacionades

Participam en el Fòrum de Membres d’ENQA
18 APR

Participam en el Fòrum de Membres d’ENQA

Del 17 al 19 d’abril, participam en el Fòrum de Membres de l'Associació Europea per a la Garantia de la Qualitat en l'Educació Superior (ENQA, per les seves sigles en anglès), a Hannover, Alemanya.Aquest… continuar llegint
L'AQUIB participa a l'Assemblea General d'ENQA
25 OCT

L'AQUIB participa a l'Assemblea General d'ENQA

L'AQUIB participa a l'Assemblea General de l'Associació Europea d'Assegurament de la Qualitat a l'Educació Superior (ENQA), que se celebra del 25 al 27 d'octubre de 2023 a Dublín, Irlanda. Aquest esdeveniment… continuar llegint
Banner footer